Sidste nyt

Da funktionen "nyhedsbrev" er udgået, er det tanken, at denne side skal tjene som en form for alternativ nyhedsformidling.
22/12 2017
Det trak længere ud end forventet med at få produceret nye silketørklæder og så også at få dem fotograferet og lagt ind på siden her. Men nu er de her - bortset fra nogle stykker, der lige nåede at blive solgt forinden.
 
 
 5/10 2017
Så er siden blevet opdateret med de modeller i uld, der indtil videre er aktuelle i denne sæson. Muligvis kommer der en enkelt mere, hvilket endnu ikke er besluttet.
 
Helt aktuelt er der syet rigtig mange T-shirts op i 3 str. (S-M-L) og i 10 farver. De er nu at finde i butikken i Landemærket, hvor der også gerne skulle være en enkelt (sort)  i str. XL som kan prøves, hvorefter den kan bestilles  i ønsket farve.
 
Tidligere havde standardudgaven af T-shirten  rund V-hals. Nu har den fået rund hals. Den kan dog stadig bestilles med V-udskæring.
  
For øvrige modeller gælder det, at der hænger lidt af hvert i butikken.
 
Oversigten her på siden over silketørklæder er også blevet ført a jour og da der kun er ganske få tilbage, er det planen at gå igang med nye tørklæder i løbet af måneden.
 
Næste nyhedsopdatering primært gældende silketørklæder forventes sidst i oktober.