ForretningsbetingelserKatalog contra webshop


Efter at have afprøvet systemet med webshop har det vist sig, at de fleste af mine kunder foretrækker at handle personligt, hvor man har mulighed for at se, mærke og prøve den pågældende vare.


Dette forhold underbygges yderligere af de pågældende modellers mange variationsmuligheder i form af farver og størrelser, tilpasset den enkelte.


Indtil videre har jeg derfor fravalgt webshopen, således at siden nu udelukkende fungerer som udstillingsvindue/katalog. Det er dog stadig muligt at få en vare tilsendt mod betaling via Mobil Pay eller bankoverførsel.


Send mig blot en mail med dine ønsker (husk at angive model- / varenummer), så finder vi ud af det. Normal procedure er, at jeg sender dig en mail med betalingsoplysninger, når varen er klar til forsendelse (sædvanligvis indenfor 14 dage).


Når jeg har modtaget din indbetaling, sender jeg varen - dog kun til destinationer i DK. Ønskes en vare sendt til udlandet, må du alliere dig med en person i DK, som i givet fald kan videresende varen.


Varen sendes med Post Nord som enten quickbrev eller pakke. Jeg sender portofrit direkte til den adresse, du opgiver.


Du har selvfølgelig 14 dages fuld returret som ved al anden nethandel. Det gælder dog ikke, hvis varen er tilpasset specielt til dig eller måske beskadiget, hvorved returretten bortfalder.


Du betaler selv for returportoen, mens beløbet for selve varen refunderes, umiddelbart efter at varen er modtaget retur. Husk at opgive relevante oplysninger for tilbagebetaling via Mobil Pay eller bank.


Returvaren sendes til:
Lone Spohr Design
Vibevej 3
4130 Viby Sjælland