ForretningsbetingelserKatalog contra webshop


Efter at have afprøvet systemet med webshop har det vist sig, at de fleste af mine kunder foretrækker at handle personligt, hvor man har mulighed for at se, mærke og prøve den pågældende vare.


Dette forhold underbygges yderligere af de pågældende modellers mange variationsmuligheder i form af farver og størrelser, tilpasset den enkelte.


Indtil videre har jeg derfor fravalgt webshopen, således at siden nu udelukkende fungerer som udstillingsvindue/katalog. Det er dog stadig muligt at få en vare tilsendt mod betaling via Mobil Pay eller bankoverførsel.


Send mig blot en mail med dine ønsker (husk at angive model- / varenummer), så finder vi ud af det. Normal procedure er, at jeg sender dig en mail med betalingsoplysninger, når varen er klar til forsendelse (normalt indenfor 14 dage).


Når jeg har modtaget din indbetaling, sender jeg varen - dog kun til destinationer i DK. Ønskes en vare sendt til udlandet, må du alliere dig med en person i DK, som i givet fald kan videresende varen.


Varen sendes med Post Nord som enten quickbrev eller pakke. Jeg opkræver et fast forsendelsesgebyr på kr. 35,- uanset forsendelsens størrelse.


Du har så 14 dages fuld returret som ved al anden nethandel. Det gælder dog ikke, hvis varen er tilpasset specielt til dig eller måske beskadiget, hvorved returretten bortfalder.


Du betaler selv for returportoen, mens beløbet for selve varen minus forsendelsesgebyret refunderes, umiddelbart efter at varen er modtaget retur. Husk at opgive relevante oplysninger for tilbagebetaling via Mobil Pay eller bank.


Returvaren sendes til:
Lone Spohr Design
Jystrup Bygade 15
DK 4174 Jystrup​