Smykker, Friendly Plastic

 
Da jeg for nogle år siden var på jagt efter "lukketøj" til mine jakker, faldt jeg tilfældigt over det for mig dengang helt ukendte materiale Friendly Plastic.
 
Efter nogle kurser og en del forsøg blev jeg så grebet at dette materiales facinerende egenskaber, at det ud over lukketøj hurtigt udviklede sig til andre smykkeprodukter.
 
Friendly Plastic kan som materiale beskrives som et genanvendeligt formbart kunststof, som er ugiftigt, meget robust og næsten intet vejer.
 
Dertil kommer det for mig aller vigtigste, nemlig at det er sjovt at arbejde med, super dekorativt (ligner metal) og så er det langt billigere, end det syner. Det vil sige at man for små penge kan komme til at ligne "en halv million".
 
Materialet bør dog ikke udsættes for direkte slid over længere tid (eksempelvis hvis et armbånd bæres dagligt) eller temperaturer over 45 gr. (f.eks. en varm bilrude), da det i så fald kan smelte. 
 
I modsætning til mine andre produkter forhandles denne kategori  udelukkende fra eget værksted i Jystrup, idet mit medejerskab i butikken i Landemærket ikke omfatter smykker.

 
Er du interesseret i at se/prøve  et bestemt eksemplar, er det dog stadigt muligt i Landemærket, en af de dage jeg selv passer butikken (sædvanligvis tirsdage), ligesom du selvfølgelig altid er velkommen i mit værksted i Jystrup.
 
Herudover sender jeg  gerne. 
 
Send mig blot en mail med dit ønske (angiv varenummer).
 
Betaling ved afhentning eller ved forsendelse med Mobilpay, Swipp  eller bankoverførsel.